Wyoming Bitcoin Holder er på vej til Kongressen

LBN Wyoming Senat Bill 111
Kommer bitcoin til det amerikanske senat? Sådan ser det ud i Wyoming, efter at staten har valgt en republikansk kryptovalutaindehaver og talsmand for digital valuta. Cynthia Lummis er en kryptoejer, der for nylig blev valgt til senatet for at repræsentere Wyoming. Mange forventer, at hun nu vil presse på for nyfundne bitcoin- og kryptoregulering for at beskytte digital handel i Amerika.

Wyoming vokser som en kryptohave

Mange gange er bitcoin og digitale valutaer blevet bragt op i kongresmøder. Mange ved ikke helt, hvad de skal gøre af hele situationen. USA ser ikke ud til at være anti-krypto i sig selv, men det ser heller ikke ud til at være i et stort rush for at afklare de nuværende regler og sikre, at folk kan få adgang til kryptokurver.

Eksempel: Andrew Yang, en forretningsmand, der kastede hatten ind i præsidentringen sidste år og i begyndelsen af ​​2020, skulle angiveligt rette op på al kryptoregulering, hvis han skulle tage Det Hvide Hus i slutningen af ​​dette år. Han sagde, at han ville gøre alle nuværende regler klare med hensyn til, hvordan handel kan udføres, hvad der udgør som en skattepligtig transaktion osv.

På trods af en masse penge brugt på hans kampagne blev Yang tvunget til at smide håndklædet relativt tidligt, efter at han ikke fik nogen form for fart i løbet. Det samme skete med forlagsmogulen og den tidligere borgmester i New York, Michael Bloomberg, der brugte ca. 600 millioner dollars på sin præsidentkampagne. Han lovede også at afklare kryptoregulering, hvis han blev præsident, men det var tydeligvis ikke meningen.

Ingen af ​​kandidaterne var i stand til at samle nok begejstring fra folkemængder eller amerikanske vælgere generelt, som tydeligvis følte, at digital valuta ikke var et emne, der var værd at bruge tid på, og begge afviklede hurtigere ud af præsidentløbet, end mange sandsynligvis forventede.

Men med valget af Cynthia Lummis antages det, at tingene kan ændre sig i de kommende uger, når hendes valgperiode tager fart. Lummis købte først bitcoin for cirka syv år siden, efter at hendes svigersøn rådede hende til at gøre det, og hun vil efter sigende være den første senator, der er valgt til kontoret, der nogensinde ejer kryptokurrency. Hendes sejr over sin demokratiske udfordrer Merav Ben-David var et jordskred, hvor Lummis fik mere end 70 procent af de samlede stemmer.

For at være retfærdig hviskes det imidlertid bredt blandt crypto-fortalere, at Wyoming er blandt en af ​​de mest digitale valuta-venlige regioner i Amerika og andre steder i verden, så mens dette bestemt er et skridt i den rigtige retning for handlende, ting begyndte på det, der kan betragtes som det nemmeste sted at starte.

Skubber kryptogrænserne
Caitlin Long – CEO og grundlægger af Avanti Financial – forudsiger:

På typisk Wyoming-måde sender vi nogen til D.C., der respekterer individuelle rettigheder og især retten til at beholde frugterne af vores arbejde.