Men hvad har Bitcoin Era platformen

Der er en ny metode, der tillader (ifølge rygter) at tjene utrolige beløb på meget kort tid, vi taler om tusinder og tusinder af dollars, som takket være dette system kaldet Bitcoin Era ville blive tilgængeligt for masserne på meget kort tid, selv uden nogen viden.

relaterede
Wavy Code Scam fungerer Kommentarer Kommentarer
Ifølge forfatterne af Bitcoin Era er systemet en type algoritmisk investering, der er i stand til at forudsige Ripple’s fremtidige tendens og derefter automatisk åbne og lukke positioner. Nemme penge, der ville udgøre flere tusinde euro om dagen.

Ripple er en kryptovaluta, der nyder stigende succes. Flere og flere mennesker er villige til at få flere og flere fordele med dette symbol.

Mange lykkes, da de bruger autoriserede og regulerede investeringsplatforme som eToro’s (klik her for at besøge det officielle websted). Men hvad har Bitcoin Era-platformen at gøre med Ripple?

Da vi blev advaret af vores læsere, der spurgte os, om vi troede, at Ripple Code virkelig kunne fungere, begyndte vi straks at analysere dette system. Efter et par minutters analyse mistænker vi straks.

Vi, der har tilbragt flere år i investeringsverdenen, ved, at det praktisk taget er umuligt at prøve at opnå så stor fortjeneste på en så nem måde uden at gøre noget.

Vi har dog besluttet at analysere løfterne og den faktiske funktion af Ripple Code dybtgående. Vi analyserer også udtalelser og anmeldelser fra alle, der registrerede sig i dette system og brugte det. Resultatet af vores analyse har imidlertid bekræftet vores værste mistanker: alle dem, der har investeret med Ripple Code, på grund af løfterne fra deres opfindere, har systematisk mistet alle de investerede midler.

De anmeldelser, der er offentliggjort af dem, der har prøvet Ripple Code, er næsten alle de samme: Enhver, der har prøvet det, har vundet absolut intet. Tværtimod med Bitcoin Det var de eneste mennesker, der måske tjente pengene er dem, der opfandt det (snyder intetanende kunder). Vi beklager at skuffe vores læsere, men dette system, som skulle gøre os rige på Ripple, fungerer slet ikke.

De fleste mennesker, der har prøvet Ripple Code, siger, at det er en rigtig svindel. Vi foretrækker dog stadig ikke at kommentere dette system, da vi mener, det er bedre at sige, om Ripple Code er en fidus eller ikke kun, når retsvæsenet officielt har truffet afgørelse om dette system for at tjene penge.
På dette tidspunkt kan vi imidlertid sige, at dette system ikke fungerer overhovedet.

De fleste mennesker, der har mistet penge med Bitcoin Era, har allerede indgivet en klage, så det er meget sandsynligt, at vi snart ved sandheden om denne metode fra myndighederne. Foreløbigt kan vi rådgive mod alle vores læsere, der investerer i denne metode, da hver investering i euro praktisk taget er en tabt euro. Alle penge, der investeres i dette system, går systematisk tabt.

Ud over at ikke arbejde overhovedet og ikke reguleres på nogen måde, er Bitcoin Era et system, der ligner meget Bitcoin-kode, Bitcoin Profit og andre systemer for at „tjene nemme penge“, men derefter fungerer ikke.