Den australske centralbank nævner „Ethereum“, når det digitale skub fortsætter

Med al institutionel opmærksomhed på Bitcoin Revolution sent, har Ethereum modtaget lidt kærlighed fra virksomheder og regeringer i verden. Men dette ændrer sig.

Australiens centralbank nævnte for nylig ordet „Ethereum“ i en meddelelse om et nyt partnerskab.

Australiens centralbank nævner Ethereum i PR, der annoncerer ConsenSys-partnerskab

Først opdaget af Ethereum-analytiker og marketingmedarbejder Anthony Sassano, meddelte Australiens Reserve Bank netop et partnerskab med Commonwealth Bank, National Australia Bank, Perpetual og ConsenSys Software.

Dette partnerskab vil fokusere på implikationerne af en centralbank digital valuta (CBDC) baseret på blockchain / distribueret ledger-teknologi for den australske økonomi.

ConsenSys involvering er vigtig, da projektet “involverer udvikling af et proof-of-concept (POC) til udstedelse af en tokeniseret form for CBDC, der kan bruges af grossistmarkedsdeltagere til finansiering, afvikling og tilbagebetaling af en tokeniseret syndikeret lån. ”

Dette system vil være baseret på Ethereum, hedder pressemeddelelsen. Dette vil sandsynligvis svare til Quorum, der tidligere var ejet af JP Morgan. Quorum er en virksomheds- og regeringsfokuseret blockchain-protokol, der er baseret på Ethereum-teknologi, men ofrer en vis decentralisering for en stigning i transaktionsgennemstrømning.

Dette projekt forventes afsluttet inden udgangen af ​​2020, hvorefter der udarbejdes en rapport om CBDC’er i første halvdel af 2021. Dette er den sidste gang, en fremtrædende institution er begyndt at dabbe i Ethereum.

Som rapporteret af CryptoSlate fandt Adam Cochran, en partner ved Metacartel Ventures og en adjungeret professor ved Conestoga College i Canada, at fremtrædende virksomheder investerer i Ethereum, da han så på de 10.000 ETH-tegnebøger.

Hans hold identificerede „tegnebøger tilknyttet store spillere som JPMorgan Chase, Reddit, IBM, Microsoft, Amazon og Walmart“, der byggede positioner i kryptovalutaen

CBDCs bullish for Bitcoin

Når vi træder tilbage, siger analytikere, at udviklingen af centralbankens digitale valutaer, der finder sted rundt om i verden, er afgørende bullish for Bitcoin, så resten af kryptokurrencyøkosystemet.

Raoul Pal, administrerende direktør for Real Vision og en tidligere hedgefondschef, sagde for nylig, at Bitcoin er en perfekt hæk i en verden, hvor CBDC’er er udbredte:

”Det er, hvor det er på vej. Fordi for denne moderne digitale verden er det betalingssystemet, som vi alle ønsker, men det er også vigtigere, det er den værdi, vi har brug for. Centralbankerne vil konkurrere på betalingsniveau. Det er sandsynligvis slutningen på stablecoins. Jeg tror, at centralbankerne vil tvinge dem ud af systemet. Bitcoin som et uberørt reserveaktiv er noget andet. ”

Han ser specifikt på Bitcoins magt til at give investorer mulighed for at fravælge monetær stimulus og fra krænkelser af privatlivets fred, der sandsynligvis ville eksistere i en verden, hvor alle digitale betalinger dirigeres gennem statslige servere.