DeFi-groeicorrelatie met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) Prijs uitgelegd door topanalisten

Blokketenonderzoeker Chris Burniske, die de meeste evaluatiemodellen van de token heeft geschreven, legde uit waarom we een Bitcoin (BTC)-obsessie moeten vermijden en of het DeFi-segment de moeite waard is om te bekijken.

Bitcoin (BTC) is geweldig, maar DeFi is nog maar net begonnen.

De heer Burniske gaf commentaar op de berekeningen van een handelaar die de krankzinnige prestaties op middellange termijn van de inheemse activa van het instrument DeFi belichtte. Aave Protocol (LEND), Kyber Network (KNC), Loopring (LRC), Bancor (BNT), Maker DAO (MKR) en Melon Protocol (MLN) werden genoemd; elk activum toonde een driecijferige winst aan in het afgelopen jaar.

De handelaar gaf toe dat hij teleurgesteld was in de bleke prestaties van Bitcoin (BTC) en begon FOMO te voelen voor de komende DeFi-activiteitsloop.

De heer Burniske kondigde aan dat Bitcoin Trader (BTC) nog steeds geweldig is, maar dat het zonder obsessie moet worden ingeschat. En over het algemeen was hij het eens over de vooruitzichten voor de activa van DeFi.

Chris Burniske is van mening dat dit segment zich in een ontluikende fase bevindt en dat de helderste dagen van zijn prestaties nog voor ons liggen. Hij beweert dat we deze lucratieve investeringsopportuniteit niet mogen missen als hij:

Zou het haten voor degenen die hier de hele tijd zijn geweest om de boot te missen…

Veel meer natuurlijke katalysator dan ICO’s

Het lijkt erop dat deze schattingen perfect overeenkomen met de woorden van Three Arrows Capital CEO Su Zhu, die ook de auteur is van de Deribit Insights serie.

De heer Zhu, die de prestaties van Bitcoin (BTC) meesterlijk voorspelde na de laatste bearish poging om het onder de 9.000 dollar te duwen, merkte twee verschillen op tussen de invloed van de ICO-euforie op de Ethereum (ETH)-prijs en het mogelijke effect dat de groei van DeFi hierop heeft.

Hij benadrukte dat de gedecentraliseerde financiële sector tegelijkertijd accreatief en duurzaam is. ICO’s missen beide kenmerken volledig.

Maar het gemeenschappelijke verhaal onderschat nog steeds de kracht van DeFi en de enorme mogelijke invloed ervan op de prijsontwikkeling van het Etherische Hout, geeft Zhu toe.