Bitcoins vilde prishandling vil gavne PayPal og Square, selvom BTC vælter, siger analytiker – her er hvorfor

Mizuho Securities-analytiker Dan Dolev siger, at betalingsgiganter Square og PayPal er klar til at drage fordel af Bitcoins vilde prisbevægelser, selvom den førende kryptokurrency falder ned ad en klint.

I et nyt CNBC-interview forklarer Dolev, at Square’s indtægter traditionelt er steget, selv når Bitcoin var i bearish territorium

”Vi gjorde noget arbejde. Vi kiggede helt tilbage til 2017, og hvad vi fandt ud af er, at indtægterne fra Bitcoin til Square fortsætter med at stige selv i perioder, hvor Bitcoin faktisk ikke går op. Så lige nu har vi haft et rally, et massivt rally siden december eller endda november. Så det er let at tænke på, at Bitcoin går til $ 100.000. Men historisk set selv i perioder, hvor det gik ned, har bruttofortjenesten fra Bitcoin været stigende. ”

Og årsagen til det er dobbelt. Den ene, der er flere brugere, der faktisk bruger eller handler Bitcoin i Cash-appen. Og to, antallet af transaktioner pr. Bruger stiger. Så hvad vi har sagt i noten er, at selvom Bitcoin går op til dig, kender du $ 100.000 eller forbliver på $ 30.000 eller $ 10.000, vil Square stadig drage fordel af det. ”

Mizuho-analytikeren påpeger, at brugere, der har Bitcoin i stedet for at handle, kan være dårligt for Square

”Det har at gøre med det engagement, der går op på grund af Bitcoin-volatiliteten. Så da Bitcoin forbliver meget ustabil, tror jeg faktisk, det øger engagementet. Så hvis Bitcoin bare forbliver til en bestemt pris, og det ikke bevæger sig, ville det ikke være lige så godt for engagement i appen, ikke kun Square, men stort set alle andre, der tilbyder Bitcoin-handel. ”

Dolev tilføjer, at Bitcoin-volatilitet påvirker PayPal på samme måde. PayPal begyndte bredt at give sine amerikanske brugere mulighed for at købe og sælge Bitcoin i november 2020, mens Square rullede ud sin Bitcoin-køb og salgstjeneste i januar 2018.

”Vi ser nøjagtigt de samme tendenser på PayPal. Den eneste forskel mellem PayPal og Square er, at PayPals tilbud lige startede i november. Hvad vi så i november er, at næsten 20% af brugerbasen allerede er begyndt at handle to uger uden for porten. Så jeg kan forestille mig, at dette tal er meget større nu.

Jeg forventer, at de nøjagtige samme tendenser fungerer for PayPal, med den ene forskel er, at Square’s tilbud er meget mere bredt baseret, hvilket betyder, at engagementet i Cash App har meget mere betydning for andre produkter. ”