Bitcoin klatrer over $ 41.000 og avhenger

Bitcoin klatrer over $ 41.000 og avhenger av det kinesiske selskapet Tencent

Bitcoin fortsetter å stige og avhenger til og med av det kinesiske selskapet Tencent.

8. januar ble US $ 41 000-marken sprukket etter at en midlertidig nedgang ble motvirket med fornyede gevinster.
Markedsvisualisering fra Coin360

Som dataene fra Cointelegraph Markets, Coin360 og TradingView viser, gled Bitcoin opprinnelig tilbake under 40.000 amerikanske dollar, hvoretter prisen raskt kunne klatre over den psykologisk viktige hindringen.

Sammenlignet med forrige dag var den nede med 9%, men denne nedgangen varte bare noen få timer, fordi kort tid senere klarte den markedsledende kryptovalutaen å Bitcoin Evolution stige tilbake til sin gamle nye rekordhøyde. Så gikk kurset opp til en ny rekord på over 41.000 amerikanske dollar.

„Tilsynelatende går det bare ned i kort tid for å riste av seg de svake investorene“, som den næringsdrivende CryptoDog spekulerer på Twitter.

Bitcoin avhenger av Tencent og også Tesla for kort

Med dagens oppgang har Bitcoin også overskredet markedsverdien til det kinesiske selskapet Tencent, med økningen til 41.000 amerikanske dollar, til og med midlertidig bedre enn den store bilprodusenten Tesla.

Som dataene fra CoinMarketCap og Companies Market Cap viser, hadde Bitcoin nesten gjort det til topp 5 av verdens største børsnoterte selskaper 7. januar.

Ved å overgå 40 000 dollar hadde Bitcoins markedsverdi steget til en ny rekord på 745 milliarder dollar. Den påfølgende avkastningen trakk dette midlertidig ned til 737 milliarder amerikanske dollar før den gikk opp igjen.

Som et resultat var den markedsledende kryptovalutaen i stand til å overgå markedsverdi på kort tid, men bilprodusentens andel fikk 7,3%. Tesla var i stand til å heve seg tilbake til 773 milliarder amerikanske dollar, som til tross for Bitcoin-bommen til 41.000 amerikanske dollar, var nok til å overgå kryptovalutaen.

Likevel klarte Bitcoin klart å heve seg over det kinesiske selskapet Tencent, som med en markedsverdi på 716 milliarder amerikanske dollar nå er underlagt kryptovalutaen. For en tid siden var den kinesiske giganten enda større enn Tesla.

Som Cointelegraph rapporterte, var Tesla det sterkeste økonomiske produktet noensinne i 2020. Ikke bare alle andre kryptovalutaer og aksjer, men også Bitcoin kan overgå sikkerheten til bilprodusenten. Tencent-aksjen går derimot sakte, noe som er symbolsk for dagens gevinst i aksjemarkedet sammenlignet med kryptomarkedet.

„Det er fortsatt selskaper som er verdt mer enn #Bitcoin, sprø,“ som Tyler Winklevoss kommenterer denne utviklingen med et blunk.